Medlemsgrupper

Har du lyst til at komme i en mindre medlemsgruppe?

Medlemsgrupperne er helt særlige for KV, det er her medlemmerne mødes i små grupper på op til otte. Det er et fortroligt rum, hvor medlemmerne kan tale, få sparring omkring virksomhed med videre. Der er også plads til at være sig selv og kvinde.
I nogle af medlemsgrupperne er der et tema og andre er der ikke. Det er op til gruppen selv at bestemme et indhold, der giver dem mening. Om de har brug for at fungere som mini advisory board for hinanden, tale om vækst, hjemmeside, strategi, markedsføring, forretningsplan eller noget helt andet er op gruppens deltagere. Grupperne er ledet af en kontaktperson. Hvad tid på dagen, hvor og hvor ofte de enkelte grupper mødes, er helt op til gruppens medlemmer.
Fælles for medlemsgrupperne er, at medlemmerne underskriver en fortrolighedsaftale. Du kan gæste en gruppe, hvis du gerne vil se om det er et godt match. Det er også muligt at være med i flere medlemsgrupper.
Er du interesseret i at komme i en gruppe? Du kan logge ind på intranettet og se grupperne. Skriv til kontaktpersonen for den gruppe du gerne vil gæste, så kan du se om den gruppe passer til dig.
Vi deltager for at spille hinanden bedre – bidrage, støtte, hjælpe og inspirere hinanden i udviklingen af vores virksomheder.
Kan du ikke komme på intranettet, så skriv til sekretariatet på sektretariat@kv.dk