16.06.22 Virksomhedsbesøg hos VOLVO med Kvindernes Bilmagasin

Dato: 16. juni 2022

Kvinder, biler og Volvo

Inspirationsprisvinder 2021 Benedicte Engel byder velkommen hos Volvo og fortæller om sin rejse med Kvindernes Bilmagasin og Female Drivers Club. Bagefter vil en repræsentant fra Volvo fortælle om fremtidens biler, og du får blandt andet mulighed for at prøvekøre en el-bil.

Undervejs i arrangementet er der også masser af tid til at netværke på tværs.

Benedicte har et helt specielt forhold til Volvo. Hun har aldrig selv ejet en Volvo, men kan siges at være arveligt belastet fra både sin far og farfar. Det var nemlig hendes farfar, der grundlagde Volvo Vanløse. Han byggede selv butikken og ejede den i mange år og hendes far var ansat som sælger i Volvo Vanløse. Og når 50% af familien har sælgergener i årerne, så kan du sikkert godt forestille dig, at snakken gik lystigt om alle Volvo’s fortræffeligheder i hjemmet.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk