Inspirationsprisfest

Dato: 17. september 2021

For 23. år i træk kårer KV ÅRETS MEST INSPIRERENDE KVINDE

Vi har fornøjelsen af at invitere dig til årets inspirationsprisfest.

Her kan DU kan være med til at stemme på din favorit og kåre vinderen af inspirationsprisen 2021.

De nominerede er alle seje kvinder, der på hver deres måde er til inspiration for andre virksomhedsejere og iværksættere.

Afstemningen finder sted på selve aftenen og bliver faciliteret af Gyrith Cecilie Ross, der vil interviewe de nominerede under middagen. 

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at købe billet!

Gyrith Cecilie Ross fik sin TV-debut som vært på ‘Quizzen’ på DR2 i 2018, der er den ugeaktuelle quiz, hvor ikke mindst mange politikere har gættet løs og været taget under kærlig og skarp satirisk behandling. Programmet forener aktualitet med bidende humor, hvor intet er helligt. Gyrith er perfekt i rollen som vært med sin humor og store viden. 

Gyrith Cecilie Ross er 34 år og uddannet journalist. Hun har været på P3 i flere år, og i 2015 modtog hun prisen som ‘Årets Reporter’ ved radiobranchens prisfest, Prix Radio. Prisen fik hun for sine reportager om børnearbejde i Cambodja, da hun dækkede ‘Danmarks Indsamling’ for P3. 
Det er tredje år i træk vi får besøg af Gyrith, hvor hun med skarp, kærlig og nærværende humor interviewer de tre nominerede.

 

Aftenens program

Kl. 17.30 Velkomstdrink

3 retters menu med vin og vand, løbende præsentation af de nominerede med Gyrith

Afstemning og kåring af årets inspirationsprisvinder 2021

Kaffe med sødt

Kl. 23.00 Kom godt hjem

 

Praktisk info

Tid: Fredag den 17. september 2021 kl. 17.30 – 23.00

Sted: Tivoli Hotel & Kongrescenter, Arni Magnussons Gade 2-4, 1577 København

Pris: Medlemmer kr. 450,- / Gæster kr. 650,- (Værdi: 900,-)
Beløbet refunderes ikke ved framelding efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse.

 

Tilmelding

Bemærk tilmeldingsdatoen er senest den 10. september på kv.dk. Betaling skal ske online ved tilmelding.

 

Vi glæder os til at se jer til en festlig og inspirerende aften!

Sidste års vindere af prisen , Ditte og Louise, vil være tilstede og overrække prisen til vinderen.

OG DE NOMINEREDE ER:

Butikken, der blev kickstartet af øko olie

 

Anna Hassing-Kjær er nomineret med webshoppen Made by Mama, som hun har med sin mand Morten.

Kærligheden til små, familieejede producenter af kvalitetsprodukter som olivenolie, pasta og køkkentøj af oliventræ opstod, da Anna flyttede til Toscana med sin familie og her oplevede den passion, som de små virksomheder lagde for dagen i fremstillingen af deres varer.

I dag er Made by Mama i stadig vækst med salg i mere end 150 butikker i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland samt for nylig på Amazon.com.

Anna står for produktudvikling samt planlægning og præsentation på de sociale medier med bl.a. små madfilm fra sit køkken.

 

Hvor det er muligt, fokuserer Anna i sin virksomhed altid på økologi, bæredygtighed og nænsom råvarebehandling, fx håndplukkede oliven og klimavenlig emballage. Sammen med fokus på kvalitet og smag er det punkter, som Made by Mama aldrig går på kompromis med.

Når ustyrlighed sætter os fri og udvikler samfundet

 

Kultursociolog, foredragsholder, bestyrelsesmedlem og  forfatter Emilia von Hauen er nomineret for sit utrættelige arbejde for køn (af alle slags), unge og fællesskabet. Senest podcasten “Ustyrlige kvinder” på kanalen Heartbeats, hvor Emilia skaber vigtige, inspirerende samtaler med frigjorte og lystdrevne kvinder, som inspirerer alle os andre til at stå ved os selv som de kvinder/personer, vi føler os som.

Om podcasten ”Ustyrlige kvinder” siger Emilia: “I vores samfund eksisterer der en lang række forventninger til, hvordan kvinder skal opføre sig, præstere og se ud – hvis de altså vil accepteres af samfundet. Men for de fleste kvinder har de forventninger, der er til deres udseende, sexlyst, kreativitet, moderskab, karriere og ægteskab været en begrænsning for deres frie udfoldelse. Derfor har vi brug for mange flere ustyrlige kvinder, der ikke lader sig styre af samfundets, historiens og kulturens forventninger til, hvordan kvinder skal være. Men som til gengæld lader sig styre af deres egen lyst”!

Og det er det, denne podcast handler om: Ustyrlighed. For ustyrlighed sætter ikke kun kvinder fri – ustyrlighed udvikler også samfundet hen mod større balance.

 

LYT HER: https://heartbeats.dk/podcast/ustyrlige-kvinder/

Godt kørende inden for alle aspekter af bilkøb og -kørsel

 

Benedicte Engel er med Kvindernes Bilmagasin nomineret for at ramme et hul i både markedet og selvforståelsen hos kvindelige bilkøbere, for selvfølgelig har kvinder både økonomi til og interesse i at være lige så godt kørende som mænd.

Det digitale bilmagasin beskæftiger sig med temaer som biltest, sikkerhed samt tips og tricks foruden netværksbilklubben Female Drivers, som henvender sig til kvinder med benzin i blodet og smag for luksusbiler.

 

Benedicte har altid være vild med biler, og hendes familie har været i bilbranchen gennem fire generationer. Selv har hun erfaring som bilsælger hos bl.a. Mercedes-Benz og har solgt biler til familier, pensionister og erhvervsfolk og oplevede, at kvindelige kunder følte sig i gode hænder hos Benedicte frem for hos den typiske, lettere overfladiske mandlige ‘bilsælgertype’.

 

Benedicte formidler alle aspekter af bilkøb og kørsel på en autentisk og inspirerende måde i både Kvindernes Bilmagasin samt som skribent for Den Blå Avis’ bilsektion, hvor hun giver gode råd om bl.a. økonomien i bilkøb.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk