Business Arrangement med Liv Thomsen

Dato: 27. oktober 2021

Tid: Kl. 18.00 – 21.00

Sted: Scandic Sluseholmen, Adresse: Molestien 11, 2450 København

Fra ansat til selvstændig

Producent og tilrettelægger Liv Thomsen har siden 2013 drevet produktionsselskabet Historieselskabet.
Hun fortæller om at føle sig erfaringsramt og helt frivilligt sige op i DR og vinke farvel til den faste løn og pensionsordning.
Og om at få kunder i stedet for chefer. I mange år har hun produceret tv-serier til DR og andre kunder hjemmefra og helt bevidst udført de fleste arbejdsopgaver selv – ofte iført pyjamas. Indtil 2020, hvor hun valgte den omvendte strategi og opskalerede ambitionerne.
I dag har hun 15 ansatte og er i fuld gang med opgaver for en bred vifte af kunder og på alle platforme.

Liv er cand.mag. i moderne kultur og kulturformidling, forfatter og tv-tilrettelægger. Hun har modtaget Gyldendals Ingeborgprisen og TV-festivalens pris for bedste dokumentarserie.
Historieselskabet vækker historien til live på alle platforme så som tv, radio, tekst og digitale medier. Liv har særlig fokus på danmarkshistorien – og at få formidlet historien, når hun producerer programmer, men har også vendt andre emner som chefer, føle- og lugtesansen, maver m.m.

STED & TID

Sted: Scandic Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København SV
Tid: Onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 18.00 – 21.00

PROGRAM

Kl. 18.00 mødes vi
Kl. 18.30 Liv holder foredrag, imens er der en let forplejning
Efterfølgende netværk med kaffe/the og sødt
Kl. 21.00 Tak for i aften

TILMELDINGSFRIST

Frist: Tilmelding senest d. 23. oktober kl. 23.00

PRIS

Gæster: Kr. 175,- Billetter refunderes ikke efter tilmeldingsfristens udløb.
Medlemmer: Gratis, men der opkræves et “no show”-gebyr på kr. 175,- ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse.
Værdi: 449,- pr. deltager

Kommende arrangementer

Sæt kryds i kalenderen

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk