20.01.23 – Nytårskur på Josty, med Ane Høgsberg, bobler og netværk

Dato: 20. januar 2023

Sted: Josty, Pile Allé 14A, 2000 Frederiksberg

Til foreningens årlige nytårskur skal du ud, over en masse netværk, god mad og champagne, forkæle lattermusklerne med skønne standup-komiker og comedy writer, Ane Høgsberg.

Ane har vundet Årets talent ved Zulu Comedy Galla i 2016, og turneret med onesmands show som Dårlig feminist, Døden har en årsag, Feministisk Selskab og er aktuel lige nu med Morskab. Sammen med Jonatan Spang har hun podcasten Voksenvenner og du kan finde hende i TV programmet Alle hader feminister på DR2.

Sidste års Nytårskur på Josty med Tinus

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk