03.05.2023 Unlocking the super power of Network, med Janni Møller Thomsen

Dato: 03. maj 2023

Sted: Cirkusmuseet Hovedporten 6 2650 Hvidovre

Unlocking the super power of Network

– Kunsten af netværke analogt og digitalt

At være en dygtig netværker er i virkeligheden en superpower. Men hvordan netværker man – og er det et medfødt talent, eller kan man træne det, så det bliver en disciplin, man mestrer?

Det kommer Janni Møller Thomsen med et svar på ved dette business arrangement i Foreningen for Kvindelige Virksomhedsejere.

Janni har arbejdet med kommunikation, branding, sociale medier og netværk i mange år. Hendes erfaringer spænder bredt fra presseofficer for Forsvaret i Afganistan og Libanon, administrerende direktør i København Håndbold A/S og deltager i Vild med Dans for Kræftens Bekæmpelse. I dag er hun Partnership director i Criipto, netværkschef i Lyngby Boldklub og bestyrelsesmedlem i Dansk Døve-Idrætsforbund og Karl Lund Papir Engros A/S.

Vi skal være på Cirkusmuseet hvor det vil være muligt at opleve museet fra kl. 17-18 inden selve arrangementet kl. 18-21

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk