16.09.22 INSPIRATIONSPRISFEST 2022

Dato: 16. september 2022

Tid: Kl. 18.00 – 23.00

INSPIRATIONSPRISFEST 2022

For 24. år i træk kårer foreningen

ÅRETS MEST INSPIRERENDE KVINDE / KVINDER 2022

Hvert år nominere KV’s medlemmer 3 kandidater til Inspirationsprisen. Igen i år kan du som deltager være med til at kåre vinderen af inspirationsprisen. 

De nominerede er alle super seje kvinder, der på hver deres måde er til inspiration for andre virksomhedsejere og iværksættere.

Afstemningen finder sted på selve aftenen og bliver faciliteret af vores egen Tine Cederstrand Møller, der vil interviewe de nominerede under middagen. 

Vi glæder os til at se jer til en festlig og inspirerende aften! 

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at købe billet!

Fra inspirationsprisen 2021: Emilia van Hauen, Pia Pedersen, Gyrith Cecilie Ross, Benedicte Engels Christensen og Anna Hassing-Kjær

– og de nominerede 2022 er:

Gry Jexen er nomineret for sit arbejde med at skrive kvinderne ind i historien. Hun er historiker og står bag bogen, podcasten og instagramprofilen: Kvinde Kend Din Historie. Hun arbejder insisterende med at skabe ligestilling i historien, så vi alle kan spejle os i fortiden og skabe ligestilling i nutiden.

Anna Hartvigsen, Emma Due Bitz og Camilla Falkenberg er nomineret for sammen at have skabt Female Invest, et forum som sætter investering på dagsordenen, og som gør det let tilgængeligt og overskuelig for alle at være med.

May Bjerre Eiby er nomineret for sit arbejde med at skabe Omsorgsoaser og Omsorgsbehandling. May har stiftet plejehjemmet Dagmarminde og skrevet bøger om omsorg som behandling. Med udgangspunkt i sin professionelle viden som sygeplejerske, lægger hun grundstenene til en helt anden behandling i vores pleje- og ældresektor.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk