Helle Hedegaard Hein

Dato: 13. april 2021

Tid: kl. 16

Sted: Online

Helle Hein om motivation og stress

Bliv klogere på arketyper, og hvad der driver og stresser dig

Har du tænkt over, hvorfor du er selvstændig, og at det kan have at gøre med, hvilken arketype, du er?
Ifølge forsker, foredragsholder og forfatter Helle Hedegaard Hein, som især beskæftiger sig med motivation og ledelse, har arketyper stor betydning for vores motivation.
I dette foredrag eksklusivt for medlemmerne af Foreningen Kvindelige Virksomhedsejere fortæller hun om de arketyper, hun har beskrevet i sin forskning – blandt andet den ofte misforståede primadonna, den konkurrenceorienterede præstationstripper og pragmatikeren, som er den mest udbredte arketype i Danmark.

Om oplægsholderen:
Helle Hein er selvstændig motivations- og ledelsesforsker, forfatter til flere bøger om ledelse, talent, motivation og stress. Hun er en populær foredragsholder og holder bl.a. foredrag om talent, motivationsteori, ledelsesteori og forandringer som fx “find din arketype”, “når talent forpligter” “ledelse af primadonnaer” og “primadonnaer på arbejdspladsen.

Tilmeld dig arrangementet

Helle Hein

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk