23.02.22 Business arrangement med Brian Mikkelsen

Dato: 23. februar 2022

Tid: Kl. 18.00 – 21.00

Kom med når vi mødes med Brian Mikkelsen på Børsen

Kvindelige Virksomhedsejere mødes 23. februar med direktør i Dansk Erhverv og tidligere justitsminister Brian Mikkelsen på Børsen i København.

Vi skal blandt andet høre om udviklingen inden for kvinder i erhvervslivet og om Dansk Erhvervs tiltag for at fremme andelen af kvinder inden for blandt andet iværksætteri. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Brian Mikkelsen undervejs i foredraget, og bagefter er der tid til netværk med KV under serveringen af en let anretning.

Tag gerne en gæst med, som kunne tænke sig at høre, hvordan en af landets største erhvervsorganisationer arbejder for at få flere kvinder på banen.

 

Brian Arthur Mikkelsen er direktør i Dansk Erhverv og tidligere medlem af Folketinget, hvor han repræsentererede Det Konservative Folkeparti. Han er tidligere kultur-, justits-, økonomi-, og erhvervsminister. Brian Mikkelsen var også formand for den konservative folketingsgruppe. Han sad i Folketinget 1994-2018.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk