05.05.22 Business arrangement: I SEE YOU

Dato: 05. maj 2022

Tid: Kl. 18.00 – 21.00

I SEE YOU aften i selskab med fotograf og stylist Bente-Maj

Fotograf & Beauty stylist Bente-Maj Wøldike har i 14 år tryllet med sine Makeovers, i flere sammenhænge.
I SEE YOU aften, hvor Bente-Maj underholder og tryller blandt publikum. Hun vil vise fif og tricks du aldrig selv ville se. Bente-Maj har firmaet NEW FACES, hvor hun arbejder med Branding af selvstændige, en af hendes hovedkompetencer. Hun er kendt for sine makeovers, I SEE YOU, Valgplakater, Branding billeder mm.
 
Bente-Maj kommer og underholder KV til en både lærerig og sjov aften. Vi kommer til at høre om vigtigheden af branding af sig selv og sin virksomhed.
Hvad skal der til for at vi bliver set?
Hvordan får vi brandet os, så vi maksimerer vores 10 seconds point of entrance?
Hvorfor kommer vi ikke så let i pressen?
Hvad er det branding kan, når billederne er gode?
Hvad er det signifikante der skal til, for at vi bliver set?
Hvorfor skal et billede være lidt mere end helt naturligt?

Alle disse ting kommer Bente-Maj ind på.
Hvad kan dét med billeder egentlig? Meget mere end du forestiller dig – det, og meget mere kommer aftenen til at handle om. 
 
Vi skal være hos Furesø Golfklub, Hestkøbgård, Hestkøb Vænge 4, 3460 Birkerød

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk