11.10.22 Lær at håndtere shitstorme med Henrik Kragelund

Dato: 11. oktober 2022

Tid: Kl. 18.00 – 21.00

Business arrangement

Hvordan forholder man sig, når man bliver ramt af en shitstorm i medierne, og hvordan kommer man bedst igennem? Hvad BØR man gøre, og hvad skal man IKKE gøre? Og hvordan kan man sikre sig mod overhovedet at havne i en shitstorm?

Med baggrund i sine egne erfaringer fortæller Henrik Kragelund om både faldgruber og nyttige tricks, og med udgangspunkt i konkrete sager giver han eksempler på elementer i en shitstorm, som offentligheden ikke ser.

Vi kigger på et par kendte eller aktuelle sager fra medierne og prøver at blive klogere på modparternes strategi.
Kort sagt handler aftenen om at VÆRE i en shitstorm og også om at UNDGÅ og FOREBYGGE den.

Du går fra aftenen med viden om hvordan forholder man sig, når man bliver ramt af en shitstorm i medierne, hvordan kommer man bedst igennem, hvad BØR man gøre og hvad skal man IKKE gøre.

STED & TID

Sted: Zenz HQ, Thoravej 7, st. 2400 København NV
Tid: Tirsdag d. 11. oktober 2022 kl. 18.00 – 21.00

PROGRAM

Kl. 18:00 Velkomst ved formand Pia Pedersen
Kl. 18:05 KV medlem Anne-Sophie Skjødt-Villumsen præsenterer Zenz
Kl. 18:15 – 18:45 Spisning
Kl. 19:00: Oplæg og spørgsmål v. Henrik Kragelund
Kl. 20:30 Kaffe, sødt og netværk
Kl. 21:00 Tak for i aften, husk Zenz goodiebag

TILMELDINGSFRIST

Frist: Tilmelding senest fredag d. 7. oktober kl. 23.00. Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig efter tilmeldingsfristen.

PRIS

Gæster: Kr. 175,- Billetter refunderes ikke efter tilmeldingsfristens udløb.
Medlemmer: Gratis, men der opkræves et “no show”-gebyr på kr. 175,- ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse.
Værdi: 500,- pr. deltager

Ta’ to med

Tag gerne to andre kvindelige
virksomhedsejere med udover dig selv.

Om Henrik

Shitstormdoktor Henrik Kragelund hjælper virksomheder, organisationer og personer med at håndtere kritik og negativ omtale i presse, SoMe og andre sammenhænge.
Han er uddannet journalist og har over 25 års medieerfaring som journalist, redaktør, studievært, kommunikationschef og rådgiver.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk