Business Arrangement om aktier og investering

Dato: 18. august 2021

Investér i livet - køb aktier og bliv fri

Kom med når etnolog og investor Pernille Wahlgren fra www.pernillewahlgren.dk deler ud af sin livsfilosofi – Lev & tænk enkelt der gjorde hende økonomisk uafhængig i en alder af 44 år.

Pernille vil give jer sine bedste råd til at komme i gang med at investere selv – samt at finde pengene dertil. Investering i aktier er lettere end man lige tror og alle kan være med.

Det er en ”stop-op-aften”, hvor du ser din levevis efter i sømmene og sætter fokus på dine drømme og ønsker og kommer i gang med at investere i stedet for at overforbruge og på den måde skaber en mere bæredygtig og klimavenlig privatøkonomi.

Program: 

18.00: Velkomst og let forplejning
18.30: Foredrag
Efter foredraget er der netværk hvor der bliver serveret kaffe/te og sødt.
Vi slutter ca 21.00

Pris

Medlemmer: gratis (no show 195,-)
Gæster: 195,-
Værdi 500,-

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk