24.08.2023 Walk ‘n Talk

Dato: 24. august 2023

Mindful networking

Du kender, eller har sikkert hørt om saunagus. Signe Orlandi Langgaard tager dig denne gang med på skovgus. Vi skal en tur i skoven.

Turen går ad små stier, hvor der kan forekomme lette forhindringer. Ruten er tilrettelagt så alle, uanset form og fysik, kan være med. Signe vil guide dig til at sanse naturen på en helt ny måde, der skærper kontakten til dig selv og naturen.

Efter skovgus’en fortsætter turen i skoven med netværksøvelser. Vi kommer forbi et shelter på vejen, og ønsker du ikke at gå så langt, kan du blive her. Den øvrige gruppe kommer tilbage hertil igen. Resten af gruppen fortsætter turen på 3 km. i “mindful networking walk and talk”.

Efter gåturen vil vi samles ved bålstedet. Signe afslutter med en meditation inden vi skal nyde lækker mad fra Slagter Lund samt lidt læskende til halsen.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk