23.02.23 – Krisestyring, venner og vilje, Loungen på Lyngby stadion

Dato: 23. februar 2023

Sted: Loungen på Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, 2800 Kongens Lyngby

Kom og hør den dramatiske historie om hvordan man redder en konkursramt fodboldklub og få ny læring om krisestyring.

Andreas Byder er Direktør for Lyngby Boldklub og var med til at styre fodboldklubben gennem den største krise til dato. Hans bror stiftede sammen med en udvalgt skare Friends of Lyngby, og de investerede i Lyngby Boldklub for at bevarer klubben i Superligaen/1. division.

Andreas startede sin første forretning som 22 årig. I 2018 solgte han sin del af Gorms, wearegorms.dk, og har siden været i Lyngby Boldklub.

Herefter vil advokat Thomas Markert tage os igennem krisestyring:
– Pligterne for ledelse og virksomhedsejere
– Økonomi og opfølgning
– Introduktion til konkursloven og rekonstruktion
– Undgå ansvar – Nærmere om insolvens og håbløshedstidspunktet
– Gode råd til krisestyring og generelt styring i en krisetid
– Cases hvis tiden tillader det

Thomas Markert er advokat og partner i DAHL Advokatpartnerselskab. Han beskæftiger sig med erhvervsret og særligt insolvensret, generationsskifte, virksomhedsoverdragelser og retssager.
Som erfaren og certificeret insolvensadvokat arbejder han med rekonstruktion af nødlidende virksomheder, som kurator i konkursboer og som likvidator.
Thomas Markert har møderet for Højesteret. Et særligt fokusområde for ham er større retssager, blandt andet ansvarssager om bestyrelsesansvar, ansvarssager og tilknyttede disciplinærsager for og imod professionelle rådgivere som f.eks. advokater og revisorer.
Thomas Markert er leder af DAHLs afdeling for Private Client & Boards.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk