Medlemsdag

Dato: 22. juni 2021

KV sommerudflugt til Sophienholm Slot

Sommerudflugt med KV – endelig ses vi igen!
Første gang vi ses efter den lange nedlukning og så er det til en medlemsdag. Det kan ikke være meget bedre, når dagen står i netværkets tegn.

KV inviterer til en sommerdag “på græs” tirsdag 22. juni 2021.

Tag din bedste hat på og gense nye og gamle medlemmer i inspirerende omgivelser.

Arrangementet foregår i smukke omgivelser på Sophienholm Slot ved Bagsværd Sø. Her kommer vi til at dyrke både kultur, gastronomi og netværk.

Programmet står på hygge med en kunstudstilling, lækker frokost med dertilhørende og netværk ad libitum!

Vi glæder os til at trække en dag ud af kalenderen for endelig igen at ses LIVE i KV. Alle gældende restriktioner på det tidspunkt bliver naturligvis overholdt, så det er sikkert for os alle.

Vedr. coronarestriktioner:

Alle gæster på Sophienholm skal vise coronapas, som enten er:
• En max 72 timer gammel negativ covid-19 test
• En positiv covid-19 test, der er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden besøget
• Et gennemført vaccinationsforløb
• Der skal samtidig vises ID (kørekort, sundshedskort, pas m.m.)
• Indendørs i kunsthallen skal der bæres mundbind / visir. Læs mere om restriktionerne her.

Om kunstneren Anna Klindt Sørensen:

Anna Klindt Sørensen (1899-1985) var en af de store kvindelige pionerer i det 20. århundredes danske kunst.
Hun blev optaget på Albertine Wesenbergs Skole for Porcelænsmalerinder i København i 1918. I 1919 blev hun, efter forberedelse hos Viggo Brandt optaget på Det Kongelige Danske Kunstakademi på Kunstskolen for Kvinder hos professor Valdemar Irminger. Allerede i 1920 forlod Anna kunstskolen i protest, da maleren Sigurd Wandel  blev udnævnt til Irmingers efterfølger. 1922 var året, hvor Anna rejste til Paris for at søge inspiration og studerede på tre malerskoler.
Anna var en kvinde der ville kunsten, hun var dygtig og var interesseret i at udvikle sig, i en ellers på den tid mandsdomineret branche. Anna gik op i kvindesagen, ligestilling lå hende på sinde. Hun var medlem af Kvindelige Kunstneres Samfund.
Vil du læse mere om Anna Klindt Sørensen, er der link her.
Tilmeld dig her – (husk at læse coronarestriktioner)

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk