Medlemsdag

Dato: 22. juni 2021

KV sommerudflugt til Sophienholm Slot

I de smukkeste omgivelser, på Sophienholm Slot ved Bagsværd Sø , fik vi en indleven introduktion til kunstneren Anna Klint og den tid hun voksede op i som kvindelig kunstner. Vi nød den gastronomiske middag, hinandens selskab og ikke mindst overraskelsen: intim koncert med Lyngbys Chilli Chicks.

Om kunstneren Anna Klindt Sørensen:

Anna Klindt Sørensen (1899-1985) var en af de store kvindelige pionerer i det 20. århundredes danske kunst.
Hun blev optaget på Albertine Wesenbergs Skole for Porcelænsmalerinder i København i 1918. I 1919 blev hun, efter forberedelse hos Viggo Brandt optaget på Det Kongelige Danske Kunstakademi på Kunstskolen for Kvinder hos professor Valdemar Irminger. Allerede i 1920 forlod Anna kunstskolen i protest, da maleren Sigurd Wandel  blev udnævnt til Irmingers efterfølger. 1922 var året, hvor Anna rejste til Paris for at søge inspiration og studerede på tre malerskoler.
Anna var en kvinde der ville kunsten, hun var dygtig og var interesseret i at udvikle sig, i en ellers på den tid mandsdomineret branche. Anna gik op i kvindesagen, ligestilling lå hende på sinde. Hun var medlem af Kvindelige Kunstneres Samfund.
Vil du læse mere om Anna Klindt Sørensen, er der link her.
Tilmeld dig her – (husk at læse coronarestriktioner)

Billeder fra dagen

Kommende arrangementer

Sæt kryds i kalenderen

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR. nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk