19.01.2024 Nytårskur

Dato: 19. januar 2024

Livet, vores forretninger og vores fællesskab skal fejres med champagne

Byd 2024 velkommen sammen med vores netværk af Kvindelige Virksomhedsejere. Sammen fejrer vi vores successer og tanker ny energi til året, der netop er startet.

Nytårskuren byder denne gang på en champagnesmagning i særklasse. Louise Søborg vil tage os på en rejse til Champagne. Hun brænder for at fortælle historier fra Champagne – om dedikerede menneskers arbejde i mark og kælder, legendariske champagnehuse og om at sidde på en fortovscafé i Reims og nyde det hele.

Dyk med ind i et boblende univers og smag de nøje udvalgte champagner og skål godt nytår med det kærligste netværk.

Vi ses til en festlig aften!

Praktiske informationer

TID & STED
Sted: Axel Guldsmeden, Colbjørnsengade 14, 1652 København V
Tid: Fredag den 19. januar 2024 kl. 17.30 – 23.00

PROGRAM
Kl. 17.30 Velkomst med bobler
Kl. 18.30 Champagnens historie, vi får en indsigt i de bobler vi drikker
Kl. 19.00 3-retters menu med udvalgte champagner samt en afrunding fra champagnens verden
Kl. 20.30 Netværk og hygge
Kl. 23.00 Kom godt hjem

TILMELDINGSFRIST
Frist: Tilmelding senest d. 14. januar kl. 23.00. Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig efter tilmeldingsfristen.
Afbud: Har du behov for at melde afbud, bedes du sende en mail til sekretariat@kv.dk

PRIS
Medlemmer: Kr. 500,- Billetter refunderes ikke efter tilmeldingsfristens udløb.
Gæster: 675,- Billetter refunderes ikke efter tilmeldingsfristens udløb.
Værdi: 1.150,- pr. deltager

PARKERING
Det kan være en udfordring med parkering, når vi er inde i København. Der er parkering på gaderne omkring eller i Kødbyen. Ellers er det offentlige en mulighed og vi skal jo også nyde champagne.

Om Champagne Stories og Louise Søborg

Louise Søborg er kvinden bag Champagne Stories. En virksomhed hun grundlagde efter at have boet 3 år i Reims. Champagne ændrede helt enkelt hendes liv, og hun arbejder i dag fuld tid med champagne.

Louise har en stor passion for sprog, kultur og mødet med nye dejlige mennesker, og hun bringer det hele med i præsentationen af champagnerne.

Der er fokus på høj kvalitet, når Louise udvælger champagne til os. Hun er en garvet smager og kender selv mange af de dygtige, passionerede og sympatiske mennesker, der producerer champagnen.

Louise er desuden et af de mange skønne medlemmer af Foreningen for Kvindelige Virksomhedsejere.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk