15.06.2023 Øg din gennemslagskraft uden at overforbruge dig selv

Dato: 15. juni 2023

Hvordan du øger din gennemslagskraft i situationer der føles svære?
Skal du performe eller præstere – og hvad er forskellen egentlig?

Kom med når Caroline Manon – med sin akademiske baggrund fra filosofi, business og performance, samt med sin praktiske erfaring som professionel sanger og instruktørassistent på nogen af Danmarks største produktioner – giver os redskaber at økonomisere energien, når vi er på, og konkrete teknikker til at tage vores plads i et rum, både fysisk og mentalt.

Det får du med hjem:

Redskaber til bedre at kunne økonomisere din energi, når du skal performe

Konkrete teknikker til at tage din plads i et rum (fysisk og mentalt)

Svar på hvordan du øger din gennemslagskraft i situationer der føles svære

Den gode KV energi og masser af netværk

Beskrivelse af foredragsholder:

Caroline Manon er både performance coach, sanger og instruktør, og i sit møde med corporate-verdenen har hun opdaget, at øvelokalet ikke findes i virksomhederne. Manglen på et fortroligt rum, hvor man kan teste og fejle, giver et urimeligt pres på både medarbejdere, ledelse og ejere.

Caroline arbejder derfor med at tage de værktøjer, hun har som sanger og instruktør med ind i corporate-verdenen. Med denne tilgang hjælper hun sine kunder til at finde modet til at performe med øget velvære, og hun giver dem konkrete tekniker til at koble mindset, manuskript, krop og hoved.

Kommende arrangementer

Sæt kryds i kalenderen

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR. nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk