10.10.2023 Virksomhedsbesøg hos Slagter Lund

Dato: 10. oktober 2023

"Køb det bedste, det gør vi!"

Hos Slagter Lund er vi stolte over at videreføre familiens ældste traditioner og det gamle håndværk. Tina & Jans oldefar grundlagde slagteren på Frederiksberg for over et halvt århundrede siden, og lige siden er respekten for traditionerne og håndværket gået i arv fra generation til generation.

Meget har ændret sig siden dengang og selvom traditionerne er bevaret, sætter de en ære i at forny og opdatere vores produkter og koncept.

Slagter Lund er velbesøgt af de bevidste og kræsne, der gerne kører langt for noget helt særligt. Tina og Jan tror på, at det skal være sjovt, nemt og bekvemt at være den moderne, kræsne og bevidste forbruger.

Slagter Lund har siden 1952 eksisteret på Peter Bangs Vej 123 på Frederiksberg.

Fra at være en kombineret slagter- og viktualiebutik, har de udviklet sig til en ”gourmetslagter” med fokus på fersk kød af højeste kvalitet og hjemmelavede specialiteter med fokus på kvalitet og convenience.

Samtidigt med et glidende generationsskifte mellem 3. og 4. generation har Slagter Lund udvidet med eksterne produktionslokaler i Rødovre, en butik i Torvehallerne på Israels Plads i København, en butik på Jægersborg Allé i Charlottenlund og et fantastisk samarbejde med Nemlig.com – tiltag der alle er med til at gøre vores produkter mere tilgængelige for vores kunder.

 

Vi glæder os SÅ meget til at møde dem i deres virksomhed.

Kommende arrangementer

Sæt kryds i kalenderen

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR. nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk