07.02.2024 GhatGPT og Kunstig Intelligens

Dato: 07. februar 2024

Fremtiden begynder NU!

AI og ChatGPT er kommet for at blive, men hvordan bringer du det i spil i din virksomhed? Det spørgsmål – eller rettere svaret på spørgsmålet – er i fokus ved dette business arrangement i Foreningen for Kvindelige Virksomhedsejere. Du vil lære, hvordan teknologien kan forvandle dine forretningsidéer, optimere dine arbejdsprocesser og øge din kundetilgang. Din rejse med ChatGPT begynder nu – skal du med? Fredi Falk Vogelius, der er ekspert i ChatGPT 4.0 vil tage os igennem understående spændende emner.


💡 De uendelige muligheder med ChatGPT

 1. Kickstart din virksomhed: Hvordan kan ChatGPT være din medstifter på iværksætterrejsen? Fra markedsindsigt til visionære forretningsplaner.
 2. Innovation i content creation: Omdan din måde at skabe indhold på. Blogindlæg, nyhedsbreve og produktbeskrivelser kan produceres hurtigere og smartere.
 3. Strategisk forretningsplanlægning: Skab forretningsplaner og mission statements, der resonerer med dit brand og din vision.
 4. Mesterrige pitch decks: Lær at overbevise investorer med pitch decks, der skiller sig ud og fortæller din historie kraftfuldt.
 5. Revolutionerende kundesupport: Transformér din kundeservice med lynhurtige og præcise svar, der forstærker kundeoplevelsen.
 6. Datadrevet beslutningstagning: Brug ChatGPT til at assistere i fortolkningen af komplekse datasæt, så du nemt kan træffe strategiske beslutninger.

🔍 Skarp trendanalyse og kundeindsigt

 1. Vær altid et skridt foran: Brug ChatGPT til at spotte og analysere trends, der former din branche.
 2. Forstå dine kunder: Dyk dybt ned i kundefeedback og online anmeldelser for at skræddersy din strategi.

🌐 Navigér i forretningsverdenen med sikkerhed

 1. Scenarieplanlægning: Udforsk og forbered dig på forskellige forretningslandskaber og fremtidige scenarier.
 2. Risikostyring: Lær at identificere og håndtere potentielle risici, så din virksomhed kan blomstre sikkert.
🔥 Interaktiv Q&A og afrunding
 1. Din mulighed for at stille spørgsmål, dele tanker og dykke dybere ned i, hvordan ChatGPT kan revolutionere din virksomhed.

STED & TID

Sted: Admiral Gjeddes Gaard, Store Kannikestræde 10 A, 1169 København K
Tid: Onsdag den 7. februar 2024 kl. 18.00 – 21.30, bemærk det er til 21.30

PROGRAM

Kl. 18.00 Velkommen, tapasbuffet og netværk
Kl. 18.30 Foredrag om ChatGPT’s revolutionerende kraft
Kl. 20.00 Kaffe og netværk
Kl. 21.30 Kom godt hjem og på gensyn

TILMELDINGSFRIST

Frist: Tilmelding senest den 1. februar kl. 23.00. Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig efter tilmeldingsfristen.
Afbud: Har du behov for at melde afbud, bedes du sende en mail til sekretariat@kv.dk 

PRIS

Gæster: Kr. 175,-  Billetter refunderes ikke efter tilmeldingsfristens udløb.
Medlemmer: Gratis, men der opkræves et “no show”-gebyr på kr. 175,- ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse.
Værdi: 700,- pr. deltager.

PARKERING

Mod parkeringsafgift i gaderne omkring Vor Frue Kirke og  Rundetårn eller i P-kælderen under Israels Plads eller Illum + 5-10 minutters gang.
Øvrige muligheder: Nørreport station – regional/S/metro: 6 minutters gang. Busstoppested i Nørregade (Universitetet): 3 minutters gang

Om foredragsholder Fredi Falk Vogelius

Fredi er partner og chefkonsulent med speciale inden for kunstig intelligens, ChatGPT 4.0 og SEO. Han arbejder med udvikling af virksomheder ved brug af kunstig intelligens, ChatGPT-4.0 og digital marketing. Han har desuden de sidste 30 år arbejdet intensivt med personvurdering og er certificeret i brugen af flere testværktøjer. 

Fredi har været med til at udvikle en Juridisk Assistent drevet af ChatGPT. Det er en løsning målrettet til Magistrenes A-kasse, der er branchespecifik for at kunne besvare spørgsmål fra medlemmerne.

Fredi er uddannet Ba.Sc.E.E. samt international projektleder og derudover ICF professionel certificeret coach på PCC niveau.

Generel information

For at deltage som gæst til vores arrangementer skal du være kvinde og ejer eller medejer af en virksomhed. Derfor beder vi dig oplyse din virksomheds CVR.nr. eller evt. tilsvarende udenlandsk nummer ved deltagelse. De samme betingelser er også gældende ved indmeldelse i foreningen.

Du er velkommen til at deltage to gange som gæst til foreningens arrangementer. Herefter må du melde dig ind, for at få glæde at netværket og alt det foreningen tilbyder.

Foreningen afholder fem-seks årlige Business Arrangementer på hverdagsaftener kl. 18.00–21.00 med en aktuel foredragsholder eller virksomhedsbesøg. Derudover afholdes generalforsamling, nytårskur samt vores årlige inspirationsprisfest.
Særligt for medlemmerne er der netværksgrupper, hvor de kan netværke i mindre fortrolige grupper på 6-8 medlemmer. Og for dem afholdes medlemsdag/sommerudflugt.

Da vi ikke holder til et bestemt sted, vil du opleve at arrangementerne foregår mange forskellige steder i Storkøbenhavn og omegn.

Business Arrangementer er altid gratis for medlemmer, der opkræves et “no-show”-gebyr ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb eller udeblivelse. Gæster betaler for at deltage, møder gæster ikke op eller afmelder sig efter tilmeldingsfristens udløb, er billetten gået tabt.

Der bliver ved alle foreningens arrangementer taget billeder, som vi bruger til markedsføring på sociale medier, hjemmeside m.m. Hvis du ikke ønsker at optræde på billederne, bedes du oplyse dette til vores sekretariat.

Har du spørgsmål til foreningen er du velkommen til at skrive til sekretariatet på sekretariat@kv.dk